ابوجعفر محمد بن جریر طبری مورخ و مفسر مشهور قرن سوم و از علمای عامه است. در این مقاله بخشی از شواهد روشن اعتماد او به راویان غیر معتمد از سویی و کتمان و تحریف وقایع تاریخی از سوی دیگر به همراه برخی از کاستیهای محتوایی و عقیدتی، در دو اثر تاریخی و تفسیری وی (تاریخ الأمم و الملوک و جامع البیان عن تأویل آی القرآن)، مرور میشود. در ضمن به معرفی شخصیت و عقاید خاص طبری نیز خواهیم پرداخت.
فرجپور,مرتضی . (1392). نقـدی بر رویکرد طبـری در کتمان و تحریف فضائل اهل بیت علیهم السلام در دو اثر تاریخی و تفسیری خویش. امامت پژوهی, 3(9), 239-279.
MLA
فرجپور,مرتضی . "نقـدی بر رویکرد طبـری در کتمان و تحریف فضائل اهل بیت علیهم السلام در دو اثر تاریخی و تفسیری خویش", امامت پژوهی, 3, 9, 1392, 239-279.
HARVARD
فرجپور مرتضی. (1392). 'نقـدی بر رویکرد طبـری در کتمان و تحریف فضائل اهل بیت علیهم السلام در دو اثر تاریخی و تفسیری خویش', امامت پژوهی, 3(9), pp. 239-279.
CHICAGO
مرتضی فرجپور, "نقـدی بر رویکرد طبـری در کتمان و تحریف فضائل اهل بیت علیهم السلام در دو اثر تاریخی و تفسیری خویش," امامت پژوهی, 3 9 (1392): 239-279,
VANCOUVER
فرجپور مرتضی. نقـدی بر رویکرد طبـری در کتمان و تحریف فضائل اهل بیت علیهم السلام در دو اثر تاریخی و تفسیری خویش. امامت پژوهی, 1392; 3(9): 239-279.